Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

Lite nytt från oss

Av Christina - 4 mars 2010 11:29

Ja det har verkligen hänt lite saker hos oss sedan sist.


Vi har haft Kristaras Angel Akre "Axel" på besök för att snygga till frisyren. Vist är han en fin kille Axel och jätte snäll, inga problem att få honom att stå och ligga på trimbordet ett par timmar, han är en glad och trevlig hund.


  


Hundarna är det fortfarande full fart på dom älskar att "raeca" i snön.

Här är ...

  

Wittra


  

Atlas


  

och Decibel mitt i ett språng.



Vi har också tränat på att apportera   ....man måste inte alltid använda dummy eller fåglar eller hur....


  

Vanja älskar apelsiner och apporterar dom gärna för att sedan få vara med och dela dom med matte som också älskar apelsiner vid den här tiden på året.

Mars solen   och apelsiner det är livet det.


  

och Atlas kan ju inte vara sämre än sin mor  




Här får mamma Vanja en puss på kinden av sin son, en lite gullig bild som Clara tog häromdagen.


  


Efter allt kutande i snön är det skönt att få vila lite framför brasan det är ju fortfarande ganska kallt när solen inte är framme och värmer. 


  





   Mera nytt som hänt här är att Dolores har flyttat hemifrån.

Hon bor nu hos Lollo och Peter här i Torsby och har fått två chivvavor som "syskon".

Vi önskar dom lycka till och kommer att följa dom på nära håll. Lollo hoppar agility med sin chivava och vi misstänker att även Dolores som nu heter "Smilla" kommer att få prova på den sporten. Peter är också jägare så säkert får hon följa med ut i skog och mark och även prova på att spåra.

Vi väntar med spänning på att få kort från dom för till min stora sorg glömde jag fota dom innan dom åkte....har aldrig hänt tidigare....det är ju så roligt att ha bilder på familjerna som hämtar sina valpar. Men Lollo har lovat att försöka fixa det åt mig....tack snälla annars kanske vi kan träffas snart och då ska jag inte glömma kameran.




Och här är den störst händelsen den här veckan och säkert i flera veckor framöver!!!!!!

Vi har blivit mormor och morfar igen till en liten kille.....24/2 föddes han och var 52cm lång och vägde 3800gr och helt UNDERBAR!!!!

Vi fick äran av att vara med hans storebror Vilmer medans mamma och pappa var på BB och det är alltid så roligt att få umgås med honom, han är en riktigt pratglad och livlig 1,5 åring. Just nu var han sjuk och riktigt febrig och förkyld men nöjde sig med mormor och morfar iallafall..... ja detta var förra veckan och nu ligger mormor och morfar i samma förkylning men det var det värt.


  

Här är lillebror 2 dagar gammal.



Det är flera som har märkt att vårsolen skiner   


  

Siri är ute och spanar efter en partner tror jag....men matte säger att det blir inget av med det om hon inte hittar en blåögd charmör förstås   då kanske jag kommer på andra tankar......Clara tycker iallafall det skulle vara kul med en kull kattungar.


Fotona denna gång har jag inte ensam tagit utan Clara har varit ute med kameran och fångat en del av dom.


Ha det bra allihopa så ses vi snart igen.

/ Christina









 
 
Ingen bild

Lena, Linnea, Bella och Asta

4 mars 2010 15:21

Härliga bilder och härliga hundar! Och härlig bebis!! Grattis så jättemycket till barnbarnet , mormor och morfar och hälsningar till föräldrarna och Vilmer förstås!
Allt är väl med oss, fortfarande lite för mycket snö för agility men snart så...

 
Ingen bild

Lena Tilda och Alice

4 mars 2010 16:16

Grattis till den lilla killen. Va kul att bli mormor och morfar igen. Jättefina bilder på hundarna. Väntar på att snön ska minska så vi kan få till det och träffas. Många kramar från oss!!!

 
Ingen bild

Lena.Linnea, Bella och Asta

4 mars 2010 16:27

Fina bilder du tar, Clara! Får se om det blir kattungar att fota i vår...Ha det bra!

 
Lotta & Eilert

Lotta & Eilert

4 mars 2010 18:26

Fina bilder ni tar. Clara är jättebra på fotografering.
Det händer saker i Fensbol läser vi på er blogg. Kul.

http://www.oijebergets.se

 
Ingen bild

Malin Dahlström

4 mars 2010 19:43

Grattis till lilla barnbarnet !!:-)
Underbara bilder på era fina hundar återigen...Vanja o Atlas med apelsin i munnen är underbara, Cola är likadan..bär runt på allt, hjälper till att duka av bordet osv..en riktigt "servicehund".
Kram på er där uppe !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christina - 19 januari 2020 18:32

Först vill vi Tacka allra ödmjukast för de fantastiska resultat som ni valpköpare har åstadkommit med era hundar under 2019!!!   Ni är helt underbara!!   av 8 valpar i vår Kindly-kull är 7 st Svenska Viltspårchampion endast 1 år och 8 måna...

Av Christina - 6 oktober 2019 17:08

Här kommer lite höstnytt från oss...   Tre nya Svenska Viltspårchampion från Kristaras kennel!!   SE VCH Kristaras Kindly Keaton "Aramis"     SE VCH Kristaras Kindly Kaiser "Hugo"   SE VCH Kristras Kindly Katla        Vi ä...

Av Christina - 3 augusti 2019 20:42

  Tiden går så otroligt fort och nu är det dax för de små att flytta hemmifrån.   Vill säga tusen tack till Ellen Gets Wold kennel Kahill (Norge) som ställde upp valparna så fint för fotografen för dagen Eva-Lis Åkergården Stenman kennel Will...

Av Christina - 21 juli 2019 12:40

  Valparna är 6 veckor idag!! Tiden går fort när man har roligt heter det och det stämmer verkligen. Saker händer i rasande tempo i ett valpliv och snart är det dax att flytta hemifrån. Vi vet att tiden kan gå låååångsamt när man går och vänt...

Av Christina - 13 juli 2019 21:15

  Här kommer några bilder från ikväll på våra små troll :) 5 veckor fyller dom imorgon söndag och alla är tingade utom en hane, så har ni funderingar på en träningskompis-spårkompis-jaktkompis så tveka inte att höra av er vi pratar gärna hund. ...

Presentation


En liten uppfödning av Engelsk springer spaniel för nytta och nöje

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards